Cuando:
16 mayo, 2019 – 19 mayo, 2019 todo el día Europe/Madrid Zona Horaria
2019-05-16T00:00:00+02:00
2019-05-20T00:00:00+02:00
Donde:
Palma de Mallorca
Carrer de Ramon Llull
11, 07001 Palma, Illes Balears
España
Contacto:
Oficina Teresetes - Aina Gimeno
686234041


Començarà aquest dijous dia 16 de maig el Festival de Teatre de Teresetes, nom amb el que es coneixen els titelles a Mallorca. Des de Putxinel·li seguirem el transcurs del Festival, amb cròniques escrites in situ. Un festival que té la gran virtut de tenir lloc als magnífics espais històrics d’una ciutat tan esplendorosa com Palma de Mallorca. Vegeu tota la informació aquí.

Imatge de la companyia Mimaia Teatre.

Presentació del Festival a càrrec dels seus directors:

El Festival Internacional de Teatre de Teresetes de Mallorca és un referent crucial de la indústria creativa i cultural de l’illa des de la seva creació l’any 1999. Tenim com a objectiu principal promocionar i divulgar les darreres i més representatives propostes escèniques del gènere de les teresetes, els objectes, les ombres, el moviment i arts associades, en una programació que recupera les tradicions alhora que treballs d’avantguarda en produccions internacionals, nacionals i de casa.

Imatge de la companyia Disset Teatre.

Cita anual, cada tercera setmana de maig, treballem per dotar a l’illa d’una festa del teatre que arriba a tota la ciutadania amb l’exhibició d’espectacles en múltiples i variades seus, destacant la presència al carrer, alhora que amb diversificades activitats paral·leles que enriqueixen l’experiència i fomenten la xarxa. Destaquen: el vessant professional per a companyies, actors, programadors, institucions i estudiants amb els Matins Professionals, el vessant social amb l’acció Teresetes Socials, el vessant formativa amb cursos especialitzats i xerrades i el vessant participatiu amb el PUNT teresetes.

Imatge de la companyia Pea Green Boat.

Organitzat des dels seus inicis per Elàstic Nou Produccions, comptam amb la col·laboració del Consell de Mallorca –via el Departament de Cultura i el Teatre Principal- i el Govern Balear – via l’Institut d’Estudis Baleàrics -; així com els municipis participants d’arreu del territori, ja que el Festival Teresetes és una festa descentralitzada que vol fer arribar el teatre de qualitat a tota l’illa.